Soluție de eliminare a fosfaților OSAGA Phosphatbinder

69.99 lei

Description

Soluție de eliminare a fosfaților OSAGA Phosphatbinder : Echilibru Perfect pentru Iazurile Dumneavoastră

Descoperiți soluția de eliminare a fosfaților OSAGA Phosphatbinder, un tratament inovator care vizează eliminarea eficientă a fosfaților (PO4) din iazurile și bazinele dumneavoastră. Această soluție este esențială pentru combaterea uneia dintre principalele cauze ale înmulțirii algelor, asigurând o apă limpede și un mediu sănătos pentru ecosistemul acvatic.

Cu o eficacitate remarcabilă, soluția de eliminare a fosfaților OSAGA Phosphatbinder poate procesa cantități mari de fosfați. O doză de 200g este suficientă pentru a trata între 5.000 și 10.000 de litri de apă, eliminând între 7.000 și 8.000 mg de PO4. Aceasta nu doar îmbunătățește claritatea apei, dar contribuie și la crearea unui mediu mai propice pentru flora și fauna acvatică.

Pentru utilizare, umpleți sacul tip ciorap furnizat cu granulele de soluție și așezați-l într-o zonă cu circulație bună a apei. Aceasta asigură dispersarea eficientă a soluției și maximizarea eliminării fosfaților. Eficiența soluției și durata de acțiune pot varia în funcție de nivelurile inițiale de fosfați, dar, în general, tratamentul rămâne activ pentru o perioadă de două până la trei luni.

Integrarea ssoluția de eliminare a fosfaților OSAGA Phosphatbinder în rutina de îngrijire a iazului oferă o cale sigură și eficace spre o apă cristalină și un ecosistem acvatic vibrant. Această soluție vă ajută să mențineți frumusețea și sănătatea iazului, transformându-l într-un refugiu perfect pentru toate formele de viață acvatice.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie