Aspirator pentru Iazuri Osaga Saugofant Non Stop

999.99 lei

SKU: 97930 Categorie: Etichete: , ,

Description

Aspirator pentru Iazuri Osaga Saugofant Non Stop: Curățarea Eficientă a Apei

Descoperă aspiratorul pentru iazuri Osaga Saugofant Non Stop, soluția supremă pentru îndepărtarea eficientă a noroiului, frunzelor și resturilor din iazuri, piscine și amenajări acvatice. Acest aspirator de iaz de înaltă performanță are o putere totală de 2.000 de wați la 230 de volți. Din aceasta, 1.400 de wați sunt alocați pentru puterea de aspirare și 600 de wați pentru funcționarea pompei. Performanța maximă a pompei este de 4.000 de litri pe oră, transformând întreținerea iazului într-un proces simplu și eficient.

Cu capacitatea de a aspira particule de murdărie de până la adâncimea de 1.8 metri și un rezervor generos de 35 de litri, acest aspirator oferă performanță de înaltă calitate pentru un mediu acvatic curat și sănătos.

Diversitatea accesoriilor, inclusiv trei duze diferite, un furtun de aspirație lung de 4 metri și un furtun de scurgere de 2,5 metri, face față chiar și celor mai dificile provocări de curățare. Fie că e vorba de colțuri greu accesibile sau de depuneri de mâl, Aspiratorul Osaga Saugofant este proiectat pentru versatilitate și acoperire completă.

Transportul și manevrarea sunt ușoare datorită celor două roți mari și a două roți pivotante, completate de un maner practic. De asemenea, comutatorul simplu de pornire/oprire adaugă confort în utilizare.

În pachetul aspiratorului pentru iazuri Osaga Saugofant veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a începe curățarea:

  • Furtun de aspirație de 4 metri
  • Două furtunuri de scurgere de 2,5 metri fiecare
  • Tuburi de extensie în 4 piese pentru acces ușor în orice ungher
  • Diverse duze și perii pentru o curățare eficientă și adaptată nevoilor dvs.
  • Filtru de plasă și filtru de spumă pentru o menținere ușoară
  • Plus, un filtru din hârtie pentru a folosi aspiratorul și în mod uscat

Fiți pregătiți pentru o întreținere profesională și eficientă a iazului cu Aspiratorul Osaga Saugofant NonStop, aliatul dvs. pentru un mediu acvatic curat și îngrijit.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie