Echipa IAZz.RO, nu furnizeaza numai echipamente si produse pentru ingrijirea iazurilor, ci si amenajam iazuri, cursuri de apa, cascade, piscine naturale de innot pentru cei care isi doresc o oaza de liniste la ei in curte sau pentru cei ce vor sa adauge un plus afacerii lor prin amenajarea unor iazuri la birouri, hotel, pensiuni, etc.

Daca aveti de gand sa amenajati un iaz cu sau fara pesti va oferim gratuit consultatii, estimari de cost si sfaturi la telefon sau online prin e-mail. De asemenea, oferim servicii gratuite de design. Pentru a va oferi detalii la fata locului taxele de consultanta, de proiectare sunt rezonabile, iar daca iazul va fi construit cu firma noastra aceasta taxa nu va mai fi perceputa.

Inainte de inceperea lucrarii, un designer profesionist de la firma noastra va va purta prin intregul proces: de la proiectarea iazului, la locul in care vreti sa amenajati iazul, pana la marime, pesti, plante si planificarea costului.
Veți fi intrebat si apoi sfatuit cu privire la o varietate de posibilitati diferite în ceea ce privește construcția, care va vor ajuta sa ințelegeti responsabilitatile viitoare de intretinere, o sa vi se explice diferențele in materie de echipamente de construcție a iazurilor disponibile pe piata.

Decizii simple in etapele de planificare ale unui iaz pot economisi o multime de bani si de dureri de cap. De exemplu, daca alegeti echipament „Eco” puteți economisi o gramada de bani pe factura lunara la energia electrica sau alegerea sistemului de filtrare poate face diferența intre un iaz care satisface așteptarile dumneavoastra sau nu.

De la prima discutie si pana la finalizarea intregului proiect, vom tine legatura in permanenta cu beneficiarul, echipele de lucru, sau diversi colaboratri, daca acestea nu sunt ale noastre, chit ca este vorba despre un simplu montaj al unui sistem de filtrare sau o intreaga lucare de amenajare a unui iaz, asigurand astfel o opinie specializata oricand si oricat este nevoie.