GARANTII

Toate Bunurile comercializate de catre IAZz.RO beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Certificatul de garantie este emis de catre IAZz.RO. Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie pentru fiecare Bun in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a produselor sunt stipulate in garantia produselor.

Produsele beneficiaza de garantie, suport tehnic si service gratuit pe perioada garantiei.. Aceste operatiuni se vor efectua la sediul Vanzatorului.

In perioada de garantie cumparatorul are dreptul in mod gratuit la repararea produsului si inlocuirea pieselor sau subansamblelor defecte din vina producatorului. Vanzatorul, va schimba modulele gasite defecte in perioada de garantie numai daca echipamentul a fost exploatat in conditii normale de utilizare. Garantia devine nula in urmatoarele cazuri:
Schimbarea starii originale a produsului: pastrarea in condiţii improprii, supunerea la socuri electrice, mecanice sau vibratii, acţiunea substanţelor chimice, corozive etc.;
Deteriorarea afisajelor sau a carcasei din plastic;
Alimentarea la retea fara impamantare, defectele cauzate de suprasarcini, intreruperi sau conectarea incorecta a alimentarii electrice.
Utilizarea unor consumabile cu specificatii diferite decat cele indicate de Vanzator.

In termenul de garantie vanzatorul inlocuieste produsul sau restituie contravaloarea: daca produsul nu poate fi reparat, durata de nefunctionare datorata defectelor intrinseci depaseste 10% din termenul de garantie sau daca produsul s-a defectat de cel putin trei ori in prima jumatate a termenului de garantie.

In termenul de garantie si in conditiile ei, vanzatorul suporta cheltuielile de repunere in functiune, repararea
sau inlocuirea produsului defectat. Transportul echipamentului la locatiile unde vor avea loc operatiunile respective, cat si retrimiterea lui catre Client, cad in sarcina Cumparatorului.

Vanzatorul este exonerat de raspundere si in conditiile in care defectiunea (lovire, spargere, sau alta dauna fizica) s-a produs pe timpul transportului, manipularii sau depozitarii incorecte de catre Cumparator.

Pentru a beneficia de garantie, Cumparatorul are urmatoarele obligatii:
Sa respecte conditiile enumerate mai sus si sa foloseasca produsul conform instructiunilor de utilizare;
Sa pastreze produsul in bune conditii, la fel si ambalajul sau.
La aparitia unei situatii anormale in functionarea echipamentului sa anunte Vanzatorul, dupa ce verifica daca sunt indeplinite conditiile de utilizare; este interzisa interventia asupra produsului a persoanelor neautorizate de catre IAZz.RO.
Sa pastreze cu grija prezentul certificat de garantie.

Nerespectarea obligatiilor de mai sus atrage pierderea garantiei. Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa [email protected]. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

De la garantie sunt excluse partile de natura consumabila.