AlgSTOP – impotriva algelor filamentoase 2,5 kg

139.99 lei

Out of Stock

Description

Tratament impotriva algelor filamentoase

– dupa mai multe incercari  suntem siguri ca va putem oferi un produs care rezolva in cele din urmă problema algelor filamentoase.

Acest produs nu contine aditivi de algicide. Chelatorii speciali, scot din apa substantele nocive si le transforma in substante nutritive pentru a le face accesibile plantelor acvatice . Chiar si depozitele vechi de metale grele sunt eliberate si utilizate ca substante nutritive.

Cum functioneaza tratamentul impotriva algelor filamentoase?

Atunci cand Alg STOP este introdus in iaz , fosfatii din apa devin un transport nutrient pentru alge. Nutrientii astfel transformati sunt absorbiti „lacom” de alge si ajung pana la structura de calciu din alge. Aceasta structura de calciu din alge este dizolvata si algele filamentoase incep sa moara .

Tratamentul impotriva algelor filamentoase afecteaza pestii sau plantele?

Aceasta substanta NU dauneaza pestilor, plantelor si altor vietuitoare din iaz, cum, de asemenea, nu afecteaza nici pasarile, cainii, pisicile, etc.

AlgSTOP este un produs sigur, nu poate fi pus intr-o supradoza si este absolut inofensiv pentru pesti si plante. Apa din iaz dobandeste astfel un agent care lupta impotriva algelor si, datorita ingredientelor sale active pastreaza iazul fara alge filamentoase sau matasea broastei asa cum mai este ea cunoscuta.

Instructiuni de folosire a tratamentului impotriva algelor filamentoase (matasea broastei)

Dozajul trebuie sa corespunda volumului real de apa. Este preferabil ceva mai mult decat o doza prea mica. Se aplica trei doze de 365 g per 10.000 de litri, cate una la fiecare 10 zile, in prima luna, apoi se adauga o doza de 365 g per 10.000 de litri in fiecare luna pentru a preveni algele filamentase.

Dupa acest tratament algele mor si sunt trase de pompa si retinute de filtru sau skimmer.

Cantitatea de 2,5 kg este suficienta pentru 68.500 de litri.

Informații suplimentare

Greutate2.8 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *