Osaga Humin Plus

69.99 lei

Description

Acest produs excepțional Osaga Humin Plus, include acid humic și fulvic, extrase din cele mai bogate soluri de humus și turbă, unde se formează natural prin descompunerea materialelor vegetale moarte, un proces cunoscut sub denumirea de humificare. Aceste componente esențiale au un rol vital în menținerea sănătății ecosistemelor acvatice, oferind un mediu de viață mai apropiat de habitatul natural al peștilor.

Prin fortificarea membranelor mucoase, produsul Osaga Humin Plus ajută la prevenirea infecțiilor și accelerează procesul de vindecare a rănilor, creând o barieră robustă împotriva bacteriilor și a agenților patogeni. De asemenea, prin stimularea sistemului imunitar, acesta contribuie la creșterea rezilienței peștilor împotriva unor paraziți comuni, precum Trichodina și Apiosoma, protejându-i de afecțiuni frecvent întâlnite în acvarii și iazuri.

În plus, produsul oferă un echilibru chimic stabil în apă, prin stabilizarea valorilor pH-ului, asigurând astfel condiții optime pentru dezvoltarea sănătoasă a vieții acvatice. Deosebit de important este și rolul său în neutralizarea și legarea metalelor grele dăunătoare, care pot proveni din diverse surse și reprezintă un risc semnificativ pentru sănătatea peștilor.

Modul de administrare este simplu și eficient: doza recomandată este de 500 ml de produs pentru fiecare 5000 de litri de apă. Această proporție asigură o distribuție optimă a ingredientelor active și garantează un mediu acvatic sănătos și echilibrat pentru pești.

Utilizarea regulată a acestui produs asigură nu doar un mediu acvatic mai sănătos și mai echilibrat, dar contribuie și la vitalitatea și longevitatea locuitorilor săi, reflectând angajamentul nostru către o abordare holistică și sustenabilă în îngrijirea vieții acvatice.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie