SunSun COP-10000

989.99 lei

Categorie:

Description

SunSun COP-10000

SunSun COP-10000 este o fantana arteziana plutitoare, iazul dvs. de gradina va deveni o adevărata atracție a ochilor. Fantana plutitoare nu este potrivită doar pentru iaz, ci și pentru fântâna dvs., pârâu și pentru utilizarea în alte instalații de apă. Fântâna plutește la suprafață, așa că rămâne întotdeauna în poziția ideală, chiar și atunci când nivelul apei fluctuează.

În plus, fântâna are un efect pozitiv asupra calității corpului de apă și a locuitorilor săi animale, deoarece aerisește apa. Ajunge la o coloană de apă de un metru înălțime și are un diametru de pulverizare de trei metri. Prin deplasarea apei are loc un schimb de gaze, care crește conținutul de oxigen al apei și susține ciclul de filtrare în descompunerea excesului de nutrienți. În acest fel preveniți înflorirea algelor și răsturnarea iazului. În plus, ventilația contribuie la vitalitatea peștilor. Pentru că peștii au nevoie nu doar de oxigen pentru a respira, ci și pentru un sistem imunitar intact. Lipsa de oxigen duce rapid la răspândirea bolilor peștilor.

Fântâna de 90 de wați are un debit de 20.000 de litri pe oră. Sita cu filtru integrat prinde buruienile și alte particule care sunt aspirate de pompa fântânii. Acest lucru previne înfundarea fântânii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie