Cand doriti sa va amenajati un iaz si apelati la firma noastra, noi nu vom trimite la dumneavoastra un agent de vanzari, ci un om specializat pe constructii si amenajari de iazuri. Diferenta este mare deoarece agentul de vanzari are tendinata de a va vinde ceva fara a va putea da sfaturi cu privire la ceea ce trebuie sa cumparati. Ii este foarte dificil unui agent de vanzari sa va furnizeze tot atatea informatii cat va putem oferi noi ca firma specializata in constructia de iazuri.

30% din comenzile de iazuri din fiecare sezon sunt pentru reconstruirea, reamenajarea lor sau montajul unor sisteme de filtrare adecvate deoarece au fost construite necorespunzator. Majoritatea propietarilor de iazuri cred ca un iaz este o groapa cu apa si cu cativa pesti, dar pentru a arata bine, aceasta “groapa cu apa” trebuie amplasata, construita si echipata corespunzator. Daca vreti sa construiti singuri iazul, foarte bine! Consultati articolele noastre unde veti gasi multe sfaturi utile si v-ar putea salva literalmente de bani si batai de cap.

Prin informare, educare și inspirație va ajutam in crearea personalizata de iazuri. Va oferim posibilitatea de a va sfatui cum sa construiti propriul iaz, curs de apa sau posibilitatea de a proiecta și construi sau reamenaja noi pentru tine. Inainte de a lua hotararea sa incepeticonstructia unui iaz cu sau fara pesti sau a unui simplu curs de apa va sfatuim sa cititi articolele de pe pagina noastra care o sa va fie de mare folos in alegerea locului potrivit, amenajarea iazului, popularea lui etc. si, de asemenea, va garantam ca prin simpla citire a unuor articole veti economisi timp, dureri de cap si o gramada de bani.

IAZz.RO este recunoscut la nivel national ca unul dintre cei mai buni constructori de amenajari de iazuri si amenajari acvatice. Echipa noastra abordeaza de la cele mai mici proiecte- pondless sau mici iazuri de gradina cu sau fara pesti pana la proiecte mari de construcție de iazuri cu crapi japonezi, piscine naturale de innot sau adevarate lacuri , abordandu-le cu aceeasi seriozitate si professionalism .

Daca aveti deja un iaz si vreti sa ii puneti un sistem de filtrare sau sa schimbati un sistem de filtrare noi instalam kituri de iaz personalizate, de calitate, concepute pentru a se potrivi nevoilor clientilor nostri.

Dupa ce analizam datele pentru construcții si ce vreti sa faceti, de nouă ori din zece, vom fi pregatiti sa va oferim prețuri exact pentru proiectul dumneavoastra.

Ce mai aștepțati? Ati putea începe diminetile uitandu-va pe fereastra și vazand cascade, cursuri de apa , crapi japonezi, apoi sa va incheiati ziua cu sunete relaxante din cascada dvs iluminata de lumini subacvatice.

Echipa noastra va petrece timp, oferindu-va o perspectiva de la zecile de iazuri si iazuri cu crapi japonezi construite pentru a gasi ideea cea mai buna. Noi muncim din greu pentru a obtine exact ce va doriti si vom lucra mai mult pentru a mentine exact asa cum v-ati dorit iazul dumneavoastra, reducand costurile de intretinere si creand un microclimat ecologic si prietenos, atat pentru plantele si vietuitorele din iaz, cat si pentru dvs.

Puteți fi siguri ca echipa IAZz.RO ofera cel mai inalt nivel de servicii pentru clienți disponibile in aceasta industrie la cel mai bun pret.

[ess_grid alias=”Amenajari-iazuri-cascade”]