Piscine naturale sunt o alternativa la piscinele clasice, dar care au avantaje multiple. Intreținere mai usoara, fara substanțe chimice, ecologica, etc. Apa este curata, limpede precum cristalul, și este filtrata cu ajutorul unui sistem de filtrare biologic natural integrat. In loc de o piscina clasica plina de clor, inconjurati-va cu frumusețea și liniștea naturii cu o piscna naturala de innot in care va puteti relaxa toata vara.

Un iaz de inot sau piscina naturala este special conceput astfel incat sa puteti inota in apa pura, limpede fara chimicale. Designul sau poate varia de la unul formal la unul natural.

Cei mai multi dintre clienti noștri vin la noi pentru ca ei doresc un iaz care sa aiba un peisaj frumos si de asemena sa fie si practic.

Adesea, aceasta indica un design natural, dar la fel de frumos poate fi si unul formal.

Datorita faptului ca bazinele formale, „bazin de inot natural” (mai degraba decat „iaz de inot”) seamana mai mult cu o piscina, acest tip de design este adesea mai solicitat . Acestea sunt mai utilizate pentru ca asemenea unuie piscine poate avea ori ce forma si ori ce dimensiune. De asemenea zona de filtrare poate fi pusa oriunde. Rețineți, ca zona de filtrare / de plantare ocupa aproximativ 20% din suprafața totala de apa.

Aceste iazuri de inot sunt adesea concepute sa sa integreze cat mai natural posibil in peisaj. Modele de iaz natural au o forma libera, cu margini plantate și o zona de inot centrala. De obicei iazul natural de innot contine mai multa piatra sau lemn caracteristica zonei pentru zona de sarituri, trepte, scari, sau terase.

De asemenea efectuam si conversii din piscine conventionale in bazine natural de innot sau din iazuri cu pesti in iazuri de innot.

Daca aveți deja o piscina conventionala o puteti converti cu usurinta intr-un bazin natural. Exista doua moduri de baza de a face acest lucru:

  1. cu o „convertire interna” pastram structura existenta de piscina si cream o zona mica de filtrare / de plantare, prin construirea unui perete desparțitor interior. La fel cum am mai spus si mai sus zona de filtrare trebuie sa fie de cel puțin 20% din suprafața totala de apa.
  2. Cu o „convertire externa” pastrează zona de inot așa cum este și extindem suprafața apei pentru zona de filtrare / de plantare.
    La fel de bine putem transforma, un iaz existent sau un lac intr-un iaz natural de innot. Aceasta implica curatarea iazului existent, refacerea membranei si adaugarea unui sistem de filtrare specific iazurilor natural de innot.

Trebuie doar sa aflam de la dumneavoastra ce doriti sa faceti, care este locatia si condițiile locale specifice, cum ar fi condiții de teren, nivel, acces , clima etc.

Daca sunteti interesat de a inota intr-un cadru frumos, natural in propria gradina, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

[ess_grid alias=”piscine-naturale”]