Folie EPDM Firestone 1,02mm

59.99 lei / metru patrat

Out of Stock

Description

Folie EPDM  Firestone 1.02mm

Este o membrana hidroizolanta din cauciuc sintetic de inalta calitate, conceputa pentru a rezista testului timpului.
Firestone produce polimeri de cauciuc de peste 100 de ani. Prima utilizare a foliei Firestone EPDM a fost intr-o laguna de irigare din Spania in 1973 (inca in stare buna!), asa ca puteti fi sigur ca obtineti ce este mai bun atunci cand alegeti Firestone pentru membrana dvs. de iaz sau lac.

Preferinta multor peisagisti si profesionisti in constructii este folia pentru iaz Firestone pentru ca este potrivita pentru o varietate de aplicatii, de la iazuri de gradina, pana la lacuri de irigatii, iazuri de inot etc.

Pentru majoritatea aplicatiilor, folia pentru iaz Firestone poate fi taiata la dimensiunea necesara pentru iazul dvs. din rulouri furnizate direct de la fabrica Firestone, fara a fi nevoie ca foila sa fie imbinata de noi, apoi pur si simplu taiate la fata locului.

De ce sa alegeti folia Firestone ?

Foarte durabila. Deoarece folia EPDM nu este afectata de factorii meteorologici (UV, ozon, temperaturi diferite sau ingheț), captuseala este incredibil de puternica; nu se va crapa sau nu se va despica. Grosimea mai mare a foliei Firestone (1,02 mm) inseamna ca este mai robusta decat alte tipuri de folii si prin urmare, are o rezistenta mai buna la perforare. Are proprietati mecanice care sunt perfect adaptate provocarilor legate de stocarea apei.
Elasticitatea (> 300%) si flexibilitatea (chiar si la -45° C) ii permit sa se adapteze la miscarile inevitabile ale solului si la neregulile solului (rezistenta excelenta la perforare) pe tot parcursul vietii.

Intretinere redusa

Fiind formulata pentru a nu suferi atacuri microbiene sau cresterea algelor, aceasta captuseala necesita foarte putina intretinere.

Foarte flexibila

Flexibilitatea membranei inseamna ca se va conforma cu pragurile pentru plantare, cascade si structuri verticale, permitand o instalare usoara.

Sigura pentru oameni, pești și animale

Folia EPDM Firestone este certificata pentru oameni, pesti si animale si este, de asemenea, ecologica, fiind produsa in SUA conform standardelor ISO14001 și ISO9002.

Imbinări la fata locului

Se pot face la fata locului diverse imbinari de sifoane de pardoseala, flanse sau alte tipuri de imbinari.

Ingrijire ulterioara

In cazuri nefericite, daca o taiati sau o intepati este posibil să aveti nevoie de un kit de reparare a foliei pentru iaz care contine tot ce aveti nevoie pentru a repara micile gauri din interiorul foliei dvs. Este o solutie imediata pentru a repara orice daune care ar fi putut aparea la folia dvs.

Utilizati folia EPDM Firestone pentru a impermeabiliza cele mai frumoase si performante iazuri decorative, paraie, cascade, fantani, iazuri de inot si piscine naturale.

Informații suplimentare

Greutate1.25 kg
Dimensiuni1 × 1 m

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *