Pompa iaz Super Fish POND FLOW ECO 3000

299.99 lei

Descriere

Pompa de iaz Super Fish Pond Flow Eco 3000  este o pompa care are 2900 l / h si doar 45 watt consum. Este o pompa electronica de iaz foarte economica si compacta, perfect pentru filtrele mici si mijlocii.

Pompele de iaz și pompele de acvariu sunt pompe de anduranta, iar economisirea fiecărui watt este o economie pe care o aduce in buget.

Debitul pompei de iaz trebuie sa fie potrivit cu dimensiunea filtrului din iaz. Daca debitul pompei din iaz este prea mare, filtrul iazului se va revarsa/colmata și acest lucru trebuie evitat. In orice caz, ciclul de circulatie al apei din iaz prin filtrul de iaz ar trebui sa fie luat in considerare.

In functie de tipul de utilizare, ciclul optim de circulatie al apei din iaz depinde de diversi factori: stoc de peste, plante acvatice, lumina solara, claritatea apei dorita.

Super Fish a construit carcasa in asa fel incat sa fie usor de scos pompa bazinului, iar carcasa poate fi deschisa fara unelte – fara suruburi, iar dimensiunea ei de doar 15.7×8.5×14.9 cm (Lxlxh), o ajuta sa fie usor asezata in ori ce loc al iazului, fara ca aceasta sa iasa in evidenta. Pompa are transmisie ceramica DCS si roti dintate pentru uzura minima. Lamele cu vortex speciale transporta cu usurinta particulele de murdarie, iar protectia termica evita supraincalzirea motorului. Usor de instalat, iar conexiunea furtunului se poate face pe mai multe dimensiuni.

Pentru a va asigura ca pompele din bazin functioneaza corect este necesar sa le curatati in mod regulat. Recomandam solutia de curatare pompe si UVC-uri.

 

Tensiune 230VAC ~50Hz
Putere 45 W
Iesire Ø / Zoll 20 mm / 25 mm / 32 mm (3/4 Zoll – 1 1/4 Zoll)
Lungime Cablu 10 m
Marimea particolelor 6mm
Capacitate maxima 2900 l/h
Inaltime maxima  2.3 m

Informații suplimentare

Greutate 1.83 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.