Pompa iaz SunSun NEO 3800

389.99 lei

Description

Pompa de iaz SunSun NEO-3800 este o pompa care are 3600 l / h si doar 20 watt consum. Este una dintre pompele de iaz cu cea mai mare eficienta de pe piata.

Daca comparati consumul de energie al seriei NEO cu alte pompe de iaz, veți constata ca tendința de economisire a energiei a fost implementată corect.
Pompele de iaz și pompele de acvariu sunt pompe de anduranta, iar economisirea fiecărui watt este o economie pe care o aduce in buget.

Un exemplu de calcul:
Consumul cu 5 watt mai putin inseamna 43,8 kWh mai puțin pe an, iar costul energiei electrice il cunoasteti.

Pompa de iaz SunSun din seria NEO ofera, pe langa utilizarea conventionala ca pompa de filtrare sau pompa de recirculare, opțiunea de a acționa alternativ un skimmer pe partea de aspiratie.
Livrarea pompei din iaz include atat a doua duza de furtun, cat si o inchidere pentru iesire. Daca nu aveti nevoie de conexiunea externa de aspiratie a skimmerului, aceasta poate fi inchisa cu un dop orb.

Pompa contine conexiune pentru skimmer / pompa de iaz / pompa de fantana / pompa de filtru.

O nota importanta: conexiunea suplimentara de aspiratie nu poate fi utilizata in acelasi timp cu aspiratia prin carcasa filtrului.
Daca debitul de apa este prea puternic va recomandam sa folositi un distribuitor Y. Folosit ca by-pass, puterea poate fi distribuita la un alt clarificator de iaz UVC sau filtru de iaz sau alta cascada.

Debitul pompei de iaz trebuie sa fie potrivit cu dimensiunea filtrului din iaz. Daca debitul pompei din iaz este prea mare, filtrul iazului se va revarsa/colmata și acest lucru trebuie evitat. In orice caz, ciclul de circulatie al apei din iaz prin filtrul de iaz ar trebui sa fie luat in considerare.

In functie de tipul de utilizare, ciclul optim de circulatie al apei din iaz depinde de diversi factori: stoc de peste, plante acvatice, lumina solara, claritatea apei dorita.

Pentru a va asigura ca pompele din bazin functioneaza corect este necesar sa le curatati in mod regulat.
SunSun a construit carcasa in asa fel incat sa fie usor de scos pompa bazinului, iar carcasa poate fi deschisa fara unelte – fara suruburi.

Tensiune230VAC ~50Hz
Putere20 W
Iesire Ø / Zoll25 mm / 33 mm / 38 mm (1 Zoll – 1 1/2 Zoll)
Lungime Cablu10 m
Marimea particolelor6mm
Capacitate maxima.3.600 l/h
Inaltime maxima2,8 m

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie