OSAGA Blue Bella 8000

749.99 lei

Description

OSAGA Blue Bella 8000 este o pompa cu debit reglabil cu telecomanda.
Noul OSAGA Blue Bella III 8000, este o pompa de iaz eficienta din punct de vedere energetic și debitul poate fi ajustat exact la nevoile dumneavoastra, cu ajutorul unei telecomenzi inclusa in pachet. Datorita controlului electronic inteligent al motorului, se asigura o funcționare optima si care economisește energie. De asemenea, cu ajutorul telecomenzii puteti porni sau opri pompa, iar ajustarea debitului poate fi modificat in 10 trepte in intervalul de la 55% la 100% din puterea nominala.

Tehnologia convertoarelor electronice incorporate (reglare permanenta a performantei) asigura o functionare lina si un zgomot minim de functionare al pompei. Aceasta tehnologie creste semnificativ durata de viata a pompei din iaz. Rulmentul a fost, de asemenea, optimizat deoarece acum el si arborele sunt fabricati din ceramica si aluminiu de inalta calitate.

Pentru a proteja pompa, s-au integrat protectia la supratensiune, protecția impotriva functionarii pe uscat, si, in cazul in care rotorul s-a blocat. Cu aceste caracteristici, Blue Bella III convinge in ceea ce privește tehnologia de economisire a energiei, confort, zgomot de functionare, durata de viata si siguranta operationala.

In ceea ce priveste intretinerea, puteti indeparta carcasa in cateva secunde folosind clicul si astfel puteti curata cu usurinta pompa.

Caracteristici importante ale produsului:

Pompa de iaz de inalta calitate si in special eficienta din punct de vedere energetic.
Pompa cu iaz cu telecomanda.
Control confort pentru pornire sau oprire, precum și control al volumului.
Ax ceramic.
Zgomot minim.
Protecție la supratensiune, protectie impotriva rularii pe uscat si al blocarii rotorului
Creștere semnificativa a duratei de viata

Tensiune: 220/240 V / 50Hz

Consum: 49 W

Debit: 4.500 până la 8.000

H-max: 4.3 m

Dimensiuni iesire: 25/32/40 mm

Lungime cablu: 10m

Dimensiuni pompa: 250x130x143

Informații suplimentare

Greutate4 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie