Copca polistiren inpotriva inghetului

59.99 lei

Descriere

Copca polistiren inpotriva inghetului

– dispozitiv cu diaetrul de 40 cm ce previne inghetarea completa a iazului si permite fluxul de oxigen si schimbul de gaze.

De ce se foloseste copca anti-inghet in iazul cu pesti?

In timpul iernii, iazul de gradina are nevoie de oxigen si de un schimb de gaze eficient.  Acest dispozitiv previne inghetarea completa a iazului si permite fluxul de oxigen si schimbul de gaze. Aceata copca de polistiren permite supravietuirea pestilor in iaz pe timpul iernii.

Din cauza ghetii schimbul de gaze nu se poate realiza. Frunzele, resturile de plante, namolul, hrana nedigerata, fecalele animalelor acvatice se aseaza la fundul iazului si intra in descompunere anaeroba, emanand gaze toxice.

Daca luciul apei este complet inghetat, aceste gaze toxice raman dizolvate in apa, iar concentratia lor va creste in timp, ajungand la un nivel periculos pentru pesti si alte vietati acvatice, insa copca de polistiren ajuta la pastrarea unei gauri in gheata.

Cum se foloseste copca anti-inghet pentru iazuri?

Copaca este livrata in doua parti: un inel conic si un capac detasabil. Se utilizeaza o copca anti-inghet la 5000 de litri de apa. Adancimea minima a apei ar trebui sa fie de 30 cm.

Copca se poate folosi in doua moduri. Singura sau impreuna cu un aerator de iaz care distribuie oxigen cu putere la suprafata apei si previne inghetarea iazului chiar si la temperaturi foarte, foarte scazute.

Copca polistiren anti inghet ideala pentru iarna.

Informații suplimentare

Greutate 0.4 kg
Dimensiune

40x40x11 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *