Cascada 60 cm LED

919.99 lei

Description

Cu aceasta cascada de inalta calitate, din otel inoxidabil, creati un punct de atractie vizual in spatiile amenajate, cum ar fi iazuri de gradina, piscine, iaz natural de inot, cascade si cursuri de apa.  Cu o dimensiune practica de 60 cm, cascada poate fi usor fixata pe pereti sau incorporata in zidarie. In acest fel puteti crea o caracteristica frumoasa a apei cu sunete linistitoare chiar si in cele mai mici dintre spatii.

Nici seara nu trebuie sa va faceti griji. Atmosfera devine si mai frumoasa si mai relaxanta, deoarece iluminarea LED optionala cu telecomanda, asigura un cadru armonios, chiar si pe intuneric. Iluminatul poate fi, de asemenea, setat pe o culoare a spectrului RGB, dupa cum doriti si va place.

Cascada este fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate, rezistent la rugina, rezistent chiar si la clor sau apa sarata. Pentru a putea folosi cascada, aveți nevoie de o pompa de iaz disponibila separat. Chiar si pompele mici cu cerințe energetice scazute sunt complet suficiente pentru acest lucru. Apa este apoi introdusa in constructie printr-un furtun de intrare, unde iese ca o cascada plata si uniforma.

Va rugam sa va asigurati ca montarea este perfect orizontala, altfel cursul de apa se poate abate de la traseu.
Desigur, puteti obtine pompa potrivita pentru cascada din magazinul nostru (cel puțin 1 l / min pe cm din latimea cascadei)

 

DimensiuniDimensiune cascada: 60 x 11,5x 8cm (L x l x h)
Lungime intrare: 2cm
Racord diametru interior 33,25mm
Greutate1,1
MaterialOtel inoxidabil
Grosimea materialului in mm1.5

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie