Echipa IAZz.RO este specializata in construirea si amenajarea iazurilor cu sau fara pesti si plante, cursurilor de apa, pondless-urilor, bazinelor naturale de innot in functie de marimea, forma, si mai ales, bugetul fiecarui client.

Dupa multa documentare si studiu, vizite la crescatori de nishikigoi si experienta personala am decis sa ajut si alti pasionati, mai mult sau mai putin experimentati in arta cresterii crapului japonez si a altor pesti de iaz sau celor carora doresc o oaza de liniste si prospetime chiar in propria lor curte, asa incat sa ii ajute sa evadeze din grijile cotidiene, fara a mai parasi confortul propriului camin.

Informarea, educatia si inspiratia este coloana vertebrala a companiei noastre. Noi credem ca acesta este motivul pentru care firma noastra este recunoscuta de la an la an ca una din cele mai bune firme de constructii si amenajari de iazuri din tara.

Avem un inventar mare de echipamente pentru iaz, pesti si plante ,accesorii pentru ingrijirea si intretinerea iazurilor, consumabile. Suntem aprovizionati cu cele mai noi si inovatoare echipamente. Gasiti totul in magazinul nostru online cu livrare rapida si eficienta.

amenajare iaz

Faptul ca proprietarii de iaz, in general, doresc cele mai bune echipamente si sisteme nu poate fi ignorat. Progresele in industria de amenajari acvatice, cum ar fi sistemele de filtrare, pompe, cascade etc. sunt studiate atent de experti de renume sau crescatori de koi din Japonia, iar noi suntem la curent cu ultimele noutati in domeniu.

Ne adresam celor carora doresc sa-si amenajeze un iaz cu sau fara pesti, un bazin natural de innot, la un nivel inalt de calitate si la un pret foarte avantajos, dar si celor carora au deja un iaz si doresc imbunatatirea, ingrijirea sau celor carora au probleme cu calitatea apei.

Oferim consultanta gratuita inainte de achizitionarea oricarui produs de-al nostru.

De asemenea, oferim solutii personalizate pentru achizitionarea produselor si a pestilor de iaz in functie de conditiile existente la client.

Servicii de consultanta legate de ingrijirea pestilor de iaz : crapi japonezi,  carasi ornamentali si a altor specii de iaz.

Oferim servicii de testare si tratare a apei.