Amenajari iazuri

IAZz.RO , nu furnizeaza numai echipamente si produse pentru ingrijirea iazurilor, ci si amenajam iazuri, cursuri de apa, cascade, piscine naturale de innot pentru cei care isi doresc o oaza de liniste la ei in curte sau pentru cei ce vor sa adauge un plus afacerii lor prin amenajarea unor iazuri la birouri, hotel, pensiuni, etc.

Consultatii si estimari gratuite in constructia iazurilor

Daca aveti de gand sa amenajati un iaz cu sau fara pesti va oferim gratuit consultatii, estimari de cost si sfaturi la telefon sau online prin e-mail. De asemenea, oferim servicii gratuite de design. Pentru a va oferi detalii la fata locului taxele de consultanta, de proiectare sunt rezonabile, iar daca iazul va fi construit cu firma noastra aceasta taxa nu va mai fi perceputa.

Consultanta amenajari iazuri

Inainte de inceperea lucrarii, un designer profesionist de la firma noastra va va purta prin intregul proces: de la proiectarea iazului, la locul in care vreti sa amenajati iazul, pana la marime, pesti, plante si planificarea costului.

Veți fi intrebat si apoi sfatuit cu privire la o varietate de posibilitati diferite în ceea ce privește construcția, care va vor ajuta sa ințelegeti responsabilitatile viitoare de intretinere, o sa vi se explice diferențele in materie de echipamente de construcție a iazurilor disponibile pe piata.

Decizii simple in etapele de planificare ale unui iaz pot economisi o multime de bani si de dureri de cap. De exemplu, daca alegeti echipament “Eco” puteți economisi o gramada de bani pe factura lunara la energia electrica sau alegerea sistemului de filtrare poate face diferența intre un iaz care satisface așteptarile dumneavoastra sau nu.

Specialisti in amenajarea iazurilor

Cand doriti sa va amenajati un iaz si apelati la firma noastra, noi nu vom trimite la dumneavoastra un agent de vanzari, ci un om specializat pe constructii si amenajari de iazuri. Diferenta este mare deoarece agentul de vanzari are tendinata de a va vinde ceva fara a va putea da sfaturi cu privire la ceea ce trebuie sa cumparati. Ii este foarte dificil unui agent de vanzari sa va furnizeze tot atatea informatii cat va putem oferi noi ca firma specializata in constructia de iazuri.

30% din comenzile de iazuri din fiecare sezon sunt pentru reconstruirea, reamenajarea lor sau montajul unor sisteme de filtrare adecvate deoarece au fost construite necorespunzator. Majoritatea propietarilor de iazuri cred ca un iaz este o groapa cu apa si cu cativa pesti, dar pentru a arata bine, aceasta “groapa cu apa” trebuie amplasata, construita si echipata corespunzator. Daca vreti sa construiti singuri iazul, foarte bine! Consultati articolele noastre unde veti gasi multe sfaturi utile si v-ar putea salva literalmente de bani si batai de cap.

Prin informare, educare și inspirație va ajutam in crearea personalizata de iazuri. Va oferim posibilitatea de a va sfatui cum sa construiti propriul iaz, curs de apa sau posibilitatea de a proiecta și construi sau reamenaja noi pentru tine. Inainte de a lua hotararea sa incepeti constructia unui iaz cu sau fara pesti sau a unui simplu curs de apa va sfatuim sa cititi articolele de pe pagina noastra care o sa va fie de mare folos in alegerea locului potrivit, amenajarea iazului, popularea lui etc. si, de asemenea, va garantam ca prin simpla citire a unuor articole veti economisi timp, dureri de cap si o gramada de bani.

Iazuri crapi japonezi

Cele mai multe amenajari acvatice nu sunt concepute pentru iazurile cu crapi japonezi si nu sunt concepute pentru a se integra în peisajul natural. Dezvoltarea unui stil hibrid de iaz cu crapi koi s-a dezvoltat din dorința publicului de a avea cel mai bun din ambele lumi. Stilul de iaz hibrid este o combinație sau o fuziune a celor două filosofii de constructie de iaz.

Prin combinarea filozofiei cu tehnologia de construcție si filtrare a amenajarilor acvatice, cu nevoile crapilor japonezi oferim solutii ideale pentru a combina aceasta minunata pasiune, unde amenajarile acvatice se combina cu cresterea crapului japonez.

Constructii si reamenajari iazuri

Construim sau reamenajam iazuri care se integreaza perfect în peisajul dumneavoastra, oferind în același timp calitate, apa curata si un mediu sanatos pentru crapii japonezi sau pentru ceilalti pesti si plante din iaz.

constructie-iaz

Suntem specializati in proiectarea, constructia, amenajarea sau reamenajarea iazurilor, instalarea sistemelor de filtrare iaz, cat si intretinerea iazurilor. Oferim servicii de consultanta pentru alegerea optima a amenajarii si construirii unui iaz. In plus, noi oferim servicii de inspectie a problemelor existente si repararea lor sau servicii de intretinere a iazurilor.

Amenajari acvatice (Pondless)

De asemenea, pentru cei care doresc o cascada sau o amenajare acvatica, dar nu sunt siguri ca vor un iaz cu pesti sau sunt ingrijorati ca au copii mici si ar fi periculos un iaz adanc in curte, oferim solutii si pentru aceasta problema. Aceasta se numeste pondless, adica fara iaz.

Aceste sisteme pondless speciale includ sunetul unei cascade, pietre, pietris, plantele acvatice pe care le-ar avea intr-un iaz in mod normal, dar nu vor exista pesti, iar adancimea apei va fi de doar 2-3 centimetri De aceea este numit pondless!

pondless

Amenajarile acvatice pondless sunt perfecte pentru scoli, birouri si pentru cei ce vor totusi o amenajare de apa, dar sunt foarte ocupati sau au copii mici sau au un spatiu limitat.

IAZ.RO … amenajari iazuri, cursuri de apa, cascade, piscine naturale de innot.

Când a fost ultima dată când v-ați văzut reflexia într-un iaz? Imaginați-vă stilul dumneavoastra de viata de zi cu zi imbunatatit de culorile vibrante ale crapilor japonezi si designul unui iaz liniștitor, care vor transforma peisajul dvs. la domiciliu sau la locul de munca intr-un mediu linistit.

IAZz.RO este recunoscut la nivel national ca unul dintre cei mai buni constructori de amenajari de iazuri si amenajari acvatice. Echipa noastra abordeaza de la cele mai mici proiecte- pondless sau mici iazuri de gradina cu sau fara pesti pana la proiecte mari de construcție de iazuri cu crapi japonezi, piscine naturale de innot sau adevarate lacuri , abordandu-le cu aceeasi seriozitate si professionalism .

Daca aveti deja un iaz si vreti sa ii puneti un sistem de filtrare sau sa schimbati un sistem de filtrare noi instalam kituri de iaz personalizate, de calitate, concepute pentru a se potrivi nevoilor clientilor nostri.

Dupa ce analizam datele pentru construcții si ce vreti sa faceti, de nouă ori din zece, vom fi pregatiti sa va oferim prețuri exact pentru proiectul dumneavoastra.

 

Ce mai aștepțati? Ati putea începe diminetile uitandu-va pe fereastra și vazand cascade, cursuri de apa , crapi japonezi, apoi sa va incheiati ziua cu sunete relaxante din cascada dvs iluminata de lumini subacvatice.

amenajare iaz

Echipa noastra va petrece timp, oferindu-va o perspectiva de la zecile de iazuri si iazuri cu crapi japonezi construite pentru a gasi ideea cea mai buna. Noi muncim din greu pentru a obtine exact ce va doriti si vom lucra mai mult pentru a mentine exact asa cum v-ati dorit iazul dumneavoastra, reducand costurile de intretinere si creand un microclimat ecologic si prietenos, atat pentru plantele si vietuitorele din iaz, cat si pentru dvs.

Puteți fi siguri ca echipa IAZz.RO ofera cel mai inalt nivel de servicii pentru clienți disponibile in aceasta industrie la cel mai bun pret.